Zonnepanelen reinigen

Bij W. Dijkstra Dienstverlening begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zonnepanelen schoon te houden voor een optimaal rendement. Daarom bieden wij een professionele zonnepanelen reinigingsservice aan. Wij maken hierbij gebruik van osmosewater om uw zonnepanelen streeploos en vlekkeloos schoon te maken.

Osmosewater is gedemineraliseerd water waaruit toevoegingen zoals kalk, chloriden, mineralen en ijzer worden gefilterd. Dit zorgt ervoor dat het water een hoog vuil oplossend vermogen heeft en streep- en kleurloos opdroogt na gebruik. Door het gebruik van osmosewater bij het reinigen van uw zonnepanelen krijgt u geen kalkvlekken op uw panelen en wordt het rendement verhoogd.

Onze ervaren en professionele glazenwassers gebruiken de nieuwste technieken en materialen om uw zonnepanelen op de juiste manier te reinigen. Omdat het osmosewater een verbinding aangaat met het aanwezige vuil, worden zelfs de poriën van de zonnepanelen gereinigd, wat zorgt voor een optimale werking van uw zonnepanelen.

Kies voor de zonnepanelen reinigingsservice van W. Dijkstra Dienstverlening en profiteer van een verhoogd rendement van uw zonnepanelen en een langere levensduur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Green Care

Wij werken met ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care PROFESSIONAL. Deze producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam, gecertificeerd op verschillende milieukeurmerken en worden samengesteld uit plantaardige grondstoffen. Op die manier denken wij ook aan onze toekomstige generaties!

© 2023 W. Dijkstra Dienstverlening - Oosterwolde