• Glazenwassen en reinigen

Dakkapel reinigen

Een dakkapel is een mooie toevoeging aan uw huis en zorgt voor meer licht en ruimte in uw kamer. Echter, net als elk ander deel van uw huis heeft een dakkapel ook onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Het regelmatig reinigen van uw dakkapel is dan ook van groot belang.

Het komt namelijk regelmatig voor dat vuil op uw dakkapel door de beschermlaag heen gaat, waardoor uiteindelijk de dakkapel nieuwe beplatingen nodig heeft of zelfs geschilderd moet worden. Dit kan leiden tot hoge kosten en onnodige overlast. Om dit te voorkomen raden wij u aan om uw dakkapel minimaal een keer per jaar te laten reinigen.

Wij van W. Dijkstra Dienstverlening zijn gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen. Met behulp van onze professionele schoonmaakapparatuur en materialen zorgen wij ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uitziet. Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor uw dakkapel en de omgeving.

Wilt u graag uw dakkapel laten reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer stralend uitziet!

Green Care

Wij werken met ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care PROFESSIONAL. Deze producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam, gecertificeerd op verschillende milieukeurmerken en worden samengesteld uit plantaardige grondstoffen. Op die manier denken wij ook aan onze toekomstige generaties!

© 2023 W. Dijkstra Dienstverlening - Oosterwolde