• Glazenwassen en reinigen

Kunststof kozijnen reinigen en conserveren

Bent u op zoek naar een professionele reinigingsservice voor uw kunststof kozijnen? Bij W. Dijkstra Dienstverlening bent u aan het juiste adres. Wij bieden een speciale reinigings- en conserveringsservice voor kunststof kozijnen, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Onze reinigingsspecialisten maken gebruik van speciale reinigings- en conserveringsmiddelen die zijn ontworpen om kunststof kozijnen grondig te reinigen en te beschermen. Deze middelen zorgen ervoor dat de oorspronkelijke kleur van het kunststof kozijn wordt hersteld en dat het kozijn er weer als nieuw uitziet.

Het reinigen en conserveren van kunststof kozijnen vergt de juiste kennis en expertise, omdat kunststof gevoelig is voor krassen en beschadigingen. Onze reinigingsspecialisten weten precies hoe ze uw kunststof kozijnen op de juiste manier moeten behandelen, zonder dat hierbij schade wordt aangericht.

Kies voor onze kunststof kozijn reinigings- en conserveringsservice en geniet weer van prachtig uitziende kozijnen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Green Care

Wij werken met ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care PROFESSIONAL. Deze producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam, gecertificeerd op verschillende milieukeurmerken en worden samengesteld uit plantaardige grondstoffen. Op die manier denken wij ook aan onze toekomstige generaties!

© 2023 W. Dijkstra Dienstverlening - Oosterwolde