• Glazenwassen en reinigen

Telescoopbewassing

Bij W. Dijkstra Dienstverlening bieden wij een professionele telescoopbewassing service voor uw ramen en gevels. Wij maken gebruik van een speciale uitschuifbare telescoopsteel die is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen, kozijnen en/of gevels sproeit.

Met behulp van deze telescoopsteel kunnen wij op grote hoogte veilig en effectief uw ramen en gevels schoonmaken. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en vlekkeloos schoon op. Dit zorgt voor een perfect resultaat zonder dat er gebruik gemaakt wordt van chemische schoonmaakmiddelen.

Onze ervaren en professionele glazenwassers maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw ramen en gevels op de juiste manier te reinigen. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en zorgen er daarom voor dat zij de juiste trainingen hebben gevolgd en beschikken over de juiste certificeringen.

Kies voor de telescoopbewassing service van W. Dijkstra Dienstverlening en profiteer van een veilige, milieuvriendelijke en effectieve manier van reinigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Green Care

Wij werken met ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care PROFESSIONAL. Deze producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam, gecertificeerd op verschillende milieukeurmerken en worden samengesteld uit plantaardige grondstoffen. Op die manier denken wij ook aan onze toekomstige generaties!

© 2023 W. Dijkstra Dienstverlening - Oosterwolde