• Glazenwassen en reinigen

Osmosebewassing

Wij van W. Dijkstra Dienstverlening zijn gespecialiseerd in osmosebewassing. Osmose water is gedemineraliseerd water waaruit toevoegingen zoals kalk, chloriden, mineralen en ijzer zijn gefilterd. Hierdoor wordt het vuil oplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op. Dit is dé oplossing voor het streeploos en milieuvriendelijk reinigen van uw ramen en gevels.

Door het gebruik van osmose water kunnen wij op een duurzame manier uw ramen en gevels reinigen. Omdat er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt, werken we zeer milieuvriendelijk. Dit betekent niet alleen dat wij een bijdrage leveren aan een beter milieu, maar het zorgt er ook voor dat uw ramen en gevels langer schoon blijven.

Bij W. Dijkstra Dienstverlening maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om uw ramen en gevels op de juiste manier te reinigen. Onze ervaren en professionele glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen en gevels er weer als nieuw uitzien.

Kies voor osmosebewassing van W. Dijkstra Dienstverlening en profiteer van streeploze en milieuvriendelijke reiniging van uw ramen en gevels. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Green Care

Wij werken met ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care PROFESSIONAL. Deze producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam, gecertificeerd op verschillende milieukeurmerken en worden samengesteld uit plantaardige grondstoffen. Op die manier denken wij ook aan onze toekomstige generaties!

© 2023 W. Dijkstra Dienstverlening - Oosterwolde